Over Hillewaere Groep

Hillewaere Groep is een groepering van 3 dienstverlenende bedrijven: Hillewaere Vastgoed, Hillewaere Verzekeringen en hypotheekadvies. De missie van Hillewaere Groep is: onze klanten optimaal adviseren bij het verwerven, beheren en beschermen van zowel hun roerend als onroerend vermogen. We doen dit op een service-gerichte en pro-actieve wijze.

We streven steeds naar innovatie binnen de sectoren waarin we actief zijn met als doel om de kwaliteit en snelheid van dienstverlening voor onze klanten te optimaliseren. De verschillende bedrijven worden gecontroleerd door de Hillewaere Holding.

  • Vastgoed & Advies

    Met een brede waaier aan makelaarsdiensten en jaarlijks ruim 700 transacties is Hillewaere Vastgoed in 35 jaar uitgegroeid tot een prominente speler in de vastgoedmarkt in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt, spelen wij steeds opnieuw in op de wijzigende trends. We doen dit op een pro-actieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging! Kom één van onze 9 unieke vastgoedshops verkennen en ontdek uw droomwoning! Want mooi wonen begint bij Hillewaere…!

    Bezoek website

  • Verzekeringen

    Hillewaere Verzekeringen biedt een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service. Voor een uitgebreid pakket aan verzekeringen, zowel privé als zakelijk, bent u bij Hillewaere Verzekeringen aan het juiste adres. Hillewaere Verzekeringen is oprecht betrokken, dichtbij, servicegericht en dankzij het opgebouwde volume gaan kwaliteitsproducten ook nog gepaard met betaalbare premies.

    Bezoek website

Onze belangrijkste peilers

In cijfers

 

Onze bedrijven