Over de Hillewaere Groep

Vastgoed · Verzekeringen · Hypotheken · Home

Hillewaere Groep is een groepering van 4 dienstverlenende bedrijven: Hillewaere Vastgoed, Hillewaere Verzekeringen, Hillewaere Hypotheken en Home by Hillewaere.

De missie van Hillewaere Groep is de klanten optimaal adviseren bij het verwerven, beheren, beschermen en inrichten van hun onroerend goed.

En dit op een service-gerichte en pro-actieve wijze.

Hillewaere streeft steeds naar innovatie binnen de sectoren waarin de groep actief is met als doel de kwaliteit en snelheid van de dienstverlening voor klanten te optimaliseren. De verschillende bedrijven worden gecontroleerd door de Hillewaere Holding.

  • Mooi wonen begint bij Hillewaere Vastgoed, waarbij we ons focussen op de bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentiële woningen, appartementen, nieuwbouw en bedrijfsgebouwen in het gemiddelde en hogere marktsegment. In een voortdurend evoluerende vastgoedmarkt spelen we in op wijzigende trends en bieden we onze klanten een buitengewone aankoopbeleving vanuit onze 10 vastgoedshops. We doen dit op een professionele, proactieve en innovatieve manier. Uw vastgoedplannen zijn onze uitdaging!
  • Hillewaere Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor dat bezittingen en eigendommen juist weet te waarderen en optimaal te beschermen. Dankzij onze degelijke kennis, oprechte betrokkenheid en uitgebreide service garanderen we een correcte financiële compensatie bij schade, verlies of diefstal. We bieden een brede waaier aan unieke verzekeringsproducten op maat, zowel privé, zakelijk als premium, die dankzij het opgebouwde volume ook nog eens gepaard gaan met interessante premies.
  • Hillewaere Hypotheken wil een antwoord bieden op het ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen en de daarmee gepaarde frustraties weghalen. We vergelijken de leningen bij verschillende banken en bundelen deze informatie in een duidelijk en objectief overzicht. Nadien helpen we u in uw keuze voor de beste optie, aan het gunstigste tarief. Een hypothecaire lening op maat van uw persoonlijke situatie, daar gaan we voor!
  • De aankoop van een woning is een belangrijke trigger voor tal van beslissingen. Met Home by Hillewaere willen we u hierin totaal ontzorgen, door mee te denken in praktische oplossingen en u professioneel advies aan te bieden. Binnen Home by Hillewaere leggen we de focus op verbouwingsprojecten, interieurinrichting en totaalrealisaties. We willen een antwoord bieden op elk mogelijk interieurprobleem, van A tot Z. Onze missie? U een blijvend, stijlvol, praktisch en functioneel interieur bezorgen.

Onze belangrijkste pijlers

In cijfers

 

Onze bedrijven